Rabu, 24 Julai 2013

Qesahnya SimplySiti

Assalam....Aritu (16.6.2013 weh..mls nk taip blik..hihi) pi shopping watson..sekali pencuci ngan toner SimpySiti murah de boom..akibat tepedaya...aku hangkut la 2set..toner n cleanser RM29.90 wa ckp sama lu..lau x..satu pncuci pun dh 29.90 hengget mak ckp...alang2 dh murah.aku pun smbarla yg lain...aku mang dh lame impikan prodk kosmetik aku dgn satu jenama...n aku temui simplysiti..walhal mse mule2 keluar.x pndg pun beb..sbb aku bkn fan citi nurhaliza...haha...
aku dgr2 & usha2 ade yg gune simplysiti ni dh repeat pki...so aku ase cam nk pki simplysiti la plak..dri segala bagai pencuci muka.toner.krim dermagic beuty moist die..smpi makeup die pun aku aku bantai skali...kire sebulan dh aku pki simplysiti ni...so far..mang bleh tahanla,n aku suke produk die...

skunk x byk pun prubhn...
 nt lau ade perubahan aku share ye
jom cekidaut my SimplySiti

Ha ni kesemuanya yg aku rembat
ni toner n cleanser....tgok tu twin pack murh giler nk nangis ase..hihi...skrg dh hrge asal blik Toner rm29.90...cleanser 29.90 tau


Ni foundation Care & cover...aku pki bru 3 kali..x melekit..rase ringan je..ckit je pki...dh bleh cover tau...suke2..sesuai dipakai untuk majlis tertentu.....sesuaila ngan aku..sbb aku pki foundation u waktu trtentu je,,,if nk pki yg harian...bgus pki BB die..lg ok tau...itu kata consult die la

masa aku bli ni..Bedak Argan SS  ni baru lg..sale tau..skunk dh ade maskara Argan...bedak ni ade dwi tone...belah kiri tu bedak..kanan span...bedak ni ade mnyk arab yg ade ckit putih2 tu...haaa itu la mnyak arab..yg suke felling arab leh la try..hihi

Yg moistruriser..eh btol ke aku eja..abaikan ek....di pakai before apply bedak ..aku lau stakat pg opiz..mang aku x pki foundation..just toner n moist tu je...bau die bez tau..tenang je...bekas gedabak besar..isi alahai..ckit je...kne jimat cermat la...hohoho...


And last...Blusher..aku saje pilih blusher ni...mls nk amik yg dou blusher tu..sbb lau pki yg camni..cepat ckit..huhu
ape2 pun..setakat ni aku puas ati ngan produk SimplySity ni...mang aku dh mlz nk tukar2 produk ni..even mahal ckit kot..huhu...
yg bez..SimplySiti ni ade travel pack tau Untuk cleanser,toner,serum and moist tu...comel angat..lpe nk snap gmbr..so nk travel..x yah dhla nk bwk cleanser ngan toner besar gedabak,,haha...just isi lam tas tgn pun muat tau....

kalau korang berminat..bleh la dapatkan produk ni dekat Watson or Guardian...

1 ulasan:

mas yana berkata...

Wahhh best.. nak lengkap dah set ss ni.. nak try foundation ss jugak.. hehehhee