Isnin, 7 Januari 2013

CUTI-CUTI TRICK ART MUSEUM ICT SHAH ALAM

Hai..anybody ,,ermmm...layan gambar aku pi ICT 28.12.2012 aritu....actually entry kali ni...story last year..but for me...not t0o late la..sbb arini kan baru 8.1.2013.,..kire baru sminggu lebih je kan ok what?.....kire ni sambut akhir tahun 2012 di ICT smbil2 window shoping di Sogo..sale..sale x hengat dunia tau......hehehe.....pd u alls yg plan nk bwk family or anak2 cuti sekolah nnt (org baru start skolah...die sibuk dh nk brcuti ye..huh!!!)aku suggest bleh la plan untuk pg ICT..bez tau....nk tgok 5G pun bleh..6D pun ade tau....playing for kids pun sgt la byk...nk tgok dinousour pun bleh nk merasa salji Malaysia di Snow Walk ICT leh la cuba...lps tu layan lampu2 cantik berkelipan...huhu..aku x pi pun kat lampu2 tu..sbb ralik sgt duk kat Place Game die...(rugi2)..tmpt mkn di ICT Shah Alam ni pun...bez2 tau..pilih je.......pendek kata 3in1 la ICT Shah Alam ni...Aktiviti Outdoor pun ade di Waterworld@ICT...bayaran untuk main tu pun sgt2 la berpatutan...aku just masuk Trick Art Museum hanya RM5 hengget je..n tgok 5D..just RM10 hengget u 7 minit...berbaloi-baloi tau..so have fun in ICT later..layannnnnn



























picture 1 until this..gemoks kan????
p/s:credit picture by myhusband..hehe..ok x kat Trick Art Museum ni..ok..nnt kite update lg sal entry jalan2 cri makan di KL ye..ok papay

2 ulasan:

Hanny Abdullah berkata...

salam...wahhh cantik nye gambar2..dah mcm model tuu...blh menang ni kalu masuk bertanding hehehe...tapi terus terang cakap mmg cantik ;)

Pieh Rizfie berkata...

ha?x makeup pun muke tu..selebeh tau..hihi