Jumaat, 2 Mac 2012

Sale Hangat gile

Mai..mai..mai orang Kuantan nk share ni,,nk2 sape yg spesis gile shoping tu mcm aku..sape x suke sale kan?sale kan x leh pisahkan dgn 20% 50% 70%..meh tgok dkt2 ckit.....meeeeeehhhhhhhhhhhhhhh......

tu dia kedai yg tgh hangat dgn sale2 ni..Kedai Fesyen VS Textile  kat jalan Teluk Sisek Kuantan.berhadapan dgn Trafik Lite dkt2 dgn Pejabat Pos Besar Kuantan.........................................Jom kite terjah ape yg aku beli ek
ha?2.00..eh 2.00 ..x leh jd ni
ini la yg 2.00 rggtnye..aku dh teruja sgt tgok aksesori rantai ni..colourful..pening dh ni..cantik2..tp aku dh byk dh rantai2 ni,,lau x hrge die RM10/12 hengget ko..mang rugi lau x rembat..huhu
round2 dlu..smbil snap2 ni..TIBA2(ayat baku,lau cikgu BM tgok aku tulis ni msti bangge)OMG  seme aksesori lam gobok ni..veRy2 murah weh,,nk nanges ase..teruja sgt ni..kemas je gobok ni!!!!
lokedet.. aku mang x leh tgok aksesori2 cntik ni..walau dh sedozen aksesori aku tu..tp gelang ni mcm barcelet,,cantik..aku rembat ar..aku bli 7 gelang seme colourful..terbaik punye..hrge sebenar RM12/11..dh sale tu singgit je satu weh.berpeluh nk bayor ni..nsib bek aku n the geng customer prtame..x prlu rebut2..maka bersepah dh gobok tu dek penangan aku..huhu

alat make up pun murah2 ni..de boom
mang lau  dtg sini..mulut u alls asyik sebut..WOW...WOW.WOW...WOW...WOW
HUHU gelang lg


baju2 kurung die pun murah tau..RM100 2 helai atau sale smpi 70% ke 20% mang x ingt duniala kan..haha,,cume kedai ni x de jual tudung or shawl je..lau x msti poket aku makin meruncing..nasib baik la..tp kan sekarang ni BUTIK2 tudung n baju2 kurung segala bagai tumbuh merata bagai cendawan walhal ceruk kampung sekalipun kan?bagus la..ade anjakan paradigma ok....ape2 hal pun ukur baju di badan sendiri...berbelanja mengikut keperluan..hehe,..papay



3 ulasan:

Simple Semua berkata...

nice

Fadzmie Mohamad berkata...

Even lelaki pun suka sales ni sebenarnya. Apatah lagi perempuan. ;)

pieh berkata...

hahaha..Simple Semua..tq
Fadzmie Mohamad:kdg2 mang ade lelaki yg suke sale2 ni..save budget ckit kan