Ahad, 23 Jun 2013

Produk Untuk Wanita Yang Ada Cyst

Assalam...selepas scan Ultrasound dgn Doctor sabtu baru2 ni...aku asyik duk google psl rawatan utuk cyst...before that..aku duk google sal Rawatan Kesuburan..haha..panjang kan pencarianku demi permata hatiku..huhu...godek2..rata2 mencuba produk Shaklee..Gla Complex khususnye..kire tahap smpi x perlu operate la...
Tp semalam..aku google gak Produk Al-Khisbun dri Tanah Arab...so semalam...kebetulan godek2 google ade org jual kat Casa Limbong Kemaman..ade di kdi MariHamil..n jual produk tu....aku trusla berdesup ke Kemaman bli Produk tu....aku bli Susu Al-Khisbun...Hulba n lumiglow+ovulution test 4 keping =RM275....eh aku lupe nk share kos rawatan aku jmpe doktor aritu  Entry ni ...Consult+Ultrasound+cek darah(tmpt cucok darah x kuar..jadi lebam tau)..huhu RM295...mahal kan?maybe direct pakar kot....huhu...
byk kan duit aku?haha..demi permata hati......resah gak dh byk duit abzi ni....tp mgkin ini ujian aku.....
so now aku nk bli gak set Shaklee..aku mntk advice dri sis opiz mate aku..sbb die jual produk Shaklee ni n die pun ade pglaman kne operate sbb cyst gak...
Aku order la Vitamin E rm119 & GLA Complex rm74...ermmm..x mahal mane kan...aku cite gak kat die..aku ade beli produk Al-khisbun tu.,..die ckp bleh..cme selangla sejam...lgpun produk tu bagus...susu kambing+habbatus sauda+debunga kurma kan..pemakanan sunnah tu..akak tu share Cyst ni kne perbaiki hormon dulu GLA tu untuk stabilkan hormon la....akak tu bgtau gak..kalau bleh stop collagen n lobata..hahaha..siyes skang aku tgh amalkan produk kecantikan yg hangat kat fb n pasaran tu Aura White..huhu....baru seminggu beli weh..kene stop la...aku dh puas tnye org yg jual Aura White tu..bleh x dimakan untuk org ade cyst..dieorg yg jual seme x tau..bleh plak tnye aku cyst tu ape..haha...tau nk jual je kan?untuk mengelakkan pembaziran bleh bg myabgsyg mkn..gerenti glowing pasni ..
nnt aku share lg ye ngan korang....
so take note ye
And one more thing aku nk share.....ermmm membe aku ade gak amalkan lumiglow...sblum tau die ade cyst..rupenye mkin dipakai..makin membesar cyst die...lps tu..trus die stop amik ape2 ubat...and die just relax...no stress..enjoy....n amalkan minum air suam letak 2 hiris-3 hiris lemon and now,,dh 4 bulan pregnant..... seme tu die turunkan pd aku lak...aku pun dpt tau tu trus amalkan minum air suam+hirisan lemon...lau korang nk lebih info korang tgok la blog Doktor ni..aku pun suke cari info2 sakit puan kat blog die ni sini Hokey
Hope ni seme adalah pengalaman yg berharge......paling cedih mgkin..huhu...keluarge n suami adalah kekuatan aku..aku tahu tu je....dan Allah la tempat selayaknye kite meminta n mengadu...terase perit sgt..pdhl bru 2 tahun kawin...perit sebab takot smpi bertahun2..arghhhh aku takotttttt....tak tertanggung rasenye ujian nya....
skunk cume pk nk ade baby..nk umah je....sushnye nk cari umah kat area Balok..huwaaaaaaaaaa..dh lame mencari tau..tolong doakan aku dipermudahkan segala urusan...
tq for reading...

Tiada ulasan: